BEZOEK DE ROTISSERIE
 
 
 
 
 

Over ons

BAR BRASSERIE

De BAR BRASSERIE is het street-level brasserie stijl restaurant van THE ROAST ROOM met een imposante bar. Hier kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Bij binnenkomst ziet u meteen de leuke lange houten tafels waaraan u ontspannen samen kunt eten. Op de menukaart staan gerechten met vlees uit eigen slagerij in de hoofdrol. Zoals verschillende lekkere burgers, kip van ’t spit en flammkuchen bereid in onze Australische Beech oven. Aan de BAR BRASSERIE grenst een ruim terras aan het levendige Scheldeplein waar het zomers bruist tijdens de wekelijkse Summer BBQ.

THE BUTCHER’S ROAST KITCHEN

In de BAR BRASSERIE bevindt zich aangrenzend onze eigen slagerij. De slagerij is het kloppend hart van de zaak. Hier wordt door de slager het vlees uitgebeend en geportioneerd voor bereiding in onze open keukens.

THE BUTCHER’S ROAST KITCHEN is een ruimte in onze slagerij met rondom grote lichtrijke ramen die uitzicht bieden over de Scheldebuurt. Dit is de perfecte locatie voor een uitgebreide of zakelijke lunch. De tafels zijn gedekt met linnen en er staan leren stoelen voor extra comfort. Eten in THE BUTCHER’S ROAST KITCHEN is een beleving waarbij u de professionele slager aan het werk kunt zien en waar onder andere de steak tartaar aan uw tafel wordt bereid.

Wilt u een mooi stuk vlees voor thuis meenemen? Dat kán! Vraag onze slager naar de verschillende mogelijkheden. Ook geeft hij u graag bereidingstips.

Bekijk hieronder ons à la carte menu. Naast het à la carte menu bieden wij een dagelijks wisselend lunchmenu aan in THE BUTCHER’S ROAST KITCHEN.

Bekijk het menuReserveer je tafel