BEZOEK DE ROTISSERIE
 

Evenementen

FRIDAY PROAST

Vrijdagmiddagborrel – FRIDAY PROAST

Elke vrijdag staan wij klaar om samen met u het weekend in te luiden! Onze gezellige vrijdagmiddagborrel start om 17:00 uur en gaat door zolang we willen. En het allerleukste is; tussen 17:00 en 19:00 uur serveren wij hapjes van het huis!

Uiteraard kunt u ook blijven eten en zal onze DJ voor goede vibes zorgen!

MULE NIGHT

Tijdens Mule Night zullen wij de lekkerste “Mules” serveren! Elke zaterdag in de BAR BRASSERIE.

Voor maar € 7,50 per stuk geniet u van een Dutch, Mexican, Mokum, French of Caribbean Mule.

Kom gezellig langs!

SUNDAY BRUNCH

Elke zondag kunt u bijkomen van het weekend in de BAR BRASSERIE. Denk hierbij aan sfeervolle muziek, brunch klassiekers, verse sapjes, Bloody Mary’s en gezelligheid met familie en vrienden.

De prijs is maar € 15,- per persoon.
Kortom de meest relaxte en gezellige manier om het weekend af te sluiten.

U kunt gezellig binnen lopen!

BUTCHER’S WORKSHOP

Onze professionele slager heet u graag welkom in THE BUTCHER’S KITCHEN voor een interessante Butcher’s Workshop. Denk aan het uitbenen en portioneren van vlees dat daarna voor u bereid zal worden. Het onderwerp van de Butcher’s Workshop veranderd met het seizoen.

Ook is het mogelijk om een workshop op maat te organiseren die compleet is afgestemd op uw wensen. Om meer informatie te ontvangen kunt u het contactformulier invullen.

ROAST SUMMER BBQ

Wie houdt er niet van vlees van de BBQ? Op zonnige dagen, als het weer het toelaat, zetten wij vanaf 18:00 uur de BBQ aan. Kom naar onze ROAST SUMMER BBQ en geniet van het lekkerste vlees van de BBQ geselecteerd door onze slager voor maar € 27,50 per persoon.